TODAY  zondag 26 maart 2017

VARICON-WANDBEHUIZINGEN

MWE
Varicon Wall-mounted Enclosures (MWE’s) maken definitief een einde aan moeilijk te hanteren wandbehuizingen. Deze fraaie en flexibele wandbehuizingen zijn speciaal ontwikkeld om gebouwgebonden ICT netwerken zo snel en efficiënt mogelijk te installeren en beheren. Anders dan traditionele wandbehuizingen, wordt de MWE niet geassembleerd geleverd. Eén monteur heeft de MWE in een handomdraai geïnstalleerd. 
Het assortiment MWE wandkasten en accessoires vindt u hier. 

Duopac
De compacte Duopac wandkast kan aan de wand worden gemonteerd, maar kan ook losstaand worden geplaatst. Door zijn geringe afmetingen past de Duopac gemakkelijk op of onder een bureau. Door de afneembare zijpanelen is de Duopac uiterst toegankelijk. Mede daardoor is dit slimme systeem bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld het onderbrengen van kleinere netwerken of decentrale netwerkknooppunten.
Klik hier voor het assortiment Duopac wandkasten en accessoires.

Tripac
De Tripac wandkast is een doordachte en robuuste behuizing die optimaal toegankelijk is. De voordeur, het middendeel en de wandbevestiging zijn namelijk draaibaar. Tripac is een ruimtebesparend systeem dat multifunctioneel inzetbaar is, onder meer voor het onderbrengen van netwerkcomponenten als bekabeling, patchpanels, hub’s en switches. Tripac wandkasten beschikken standaard over een IP-54 afdichtingsgraad.
Het assortiment Tripac wandkasten en accessoires vindt u hier. 

 

 

 

 

 

 

Productzoeker

Met onze productzoeker doorzoekt u eenvoudig onze catalogus. U kunt zoeken op productnaam, omschrijving of artikelnummer.