TODAY  dinsdag 28 maart 2017

SWITCHING & ROUTING

 

 

 
                         

                                                        

                                   

MINKELS OPLOSSINGEN VOOR SWITCHING & ROUTING APPARATUUR

Sommige switching en routing apparatuur heeft een andere luchtstoom dan de gebruikelijke van voor naar achter koeling. Wanneer een dergelijke switch in een Cold Corridor® opstelling opgenomen wordt, dient voorkomen te worden dat de apparatuur onvoldoende koude lucht krijgt, interne recirculatie van lucht optreedt en dat de ene switch warme lucht in de inlaat van een andere switch blaast. Naast de luchtstoom/koeling dient er ook rekening gehouden te worden met de hoeveelheid bekabeling en het eventuele hot-swappable wisselen van de ventilatoren en de stroommodules. Om voldoende ruimte te creëren voor de netwerkkabels en de luchtstroom die van rechts naar links gaat, heeft Minkels een gespecialiseerd rack ontworpen.

Flexibel
De racks zijn speciaal ontworpen voor een grote hoeveelheid kabels. Deze kunnen zowel vanuit de bovenals onderzijde het rack binnenkomen. Ook PDU’s kunnen eenvoudig gemonteerd worden.

Goede koeling van de apparatuur
De producten en racks zorgen voor een goede koeling van de apparatuur.

Integreerbaarheid

De producten kunnen geïntegreerd worden in Minkels racks. De switching en routing racks kunnen vervolgens eenvoudig opgenomen worden in zowel een Cold Corridor® als een Hot Corridor opstelling.

Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij adviseren u graag.

 

 

 

 

Productzoeker

Met onze productzoeker doorzoekt u eenvoudig onze catalogus. U kunt zoeken op productnaam, omschrijving of artikelnummer.