TODAY  dinsdag 28 maart 2017

VARICON-LANRACK

De ontwikkeling van IT-technologie gaat zeer snel. Een flexibel, toekomstvast concept is daarbij onmisbaar. Het Varicon-LANRack sluit naadloos aan bij deze behoefte en onderscheidt zich door veelzijdigheid, installatie- en gebruiksgemak. Het Varicon-LANRack assortiment valt binnen onze standaard 24-uurs leveringsservice.

Veelzijdige oplossing
Het Varicon-LANRack is een multifunctioneel systeem, ontworpen met het oog op installatiegemak. Het systeem is uitermate geschikt voor het behuizen van UTP-patch panelen, glasladen, telefoniepanelen, switches, routers en overige IT apparatuur.

Installatiegemak
Het Varicon-LANRack is dusdanig geconstrueerd dat deze tegen de kabelbundels geplaatst wordt, waarna de kabels snel en eenvoudig afgemonteerd kunnen worden. De deuren en zijpanelen worden pas daarna op het frame geplaatst. Deze efficiënte werkwijze leidt tot een aanzienlijke tijdsbesparing. Een volledig overzicht van het installatieplan vindt u hier.

Gebruiksgemak
Het Varicon-LANRack basisframe en de panelen worden als een handzaam en compact totaal pakket geleverd. Hierdoor is het systeem makkelijk te verplaatsen. Het plaatsen van de panelen is na het bekabelen in een handomdraai door één monteur uit te voeren. Hiervoor is slechts een minimale hoeveelheid gereedschap vereist.

Assortiment
Het aanbod van verschillende basisconfiguraties resulteert in een passende oplossing voor elke situatie. Het Varicon-LANRack assortiment bestaat uit open frames, welke onderling koppelbaar zijn, stand-alone racks en koppelracks. Natuurlijk zijn Varicon-LANRacks ook koppelbaar met het Varicon-M® systeem. Voor extra gebruikersgemak kunt u kiezen uit ons accessoirepakket.

 

Klik hier voor meer informatie over het Varicon-LANRack assortiment.

 

   

    

       

 

 

 

 

Productzoeker

Met onze productzoeker doorzoekt u eenvoudig onze catalogus. U kunt zoeken op productnaam, omschrijving of artikelnummer.