TODAY  donderdag 30 maart 2017

VARICONTROL: Energy monitoring


Het meten van het energieverbruik heeft op zich geen nut, tenzij de gegevens in een bepaald perspectief worden geplaatst. Men moet historische grafieken kunnen bekijken, trends kunnen analyseren of alarmmeldingen kunnen verzenden als een parameter een drempel overschrijdt. VariControl Energy Monitoring maakt dit nu juist mogelijk. Deze gemakkelijk te gebruiken applicatie maakt gebruik van de Gateway van Minkels om gegevens van de PDU’s en het VariControl-C-systeem van Minkels te halen. Vandaag de dag is het energieverbruik van IT-apparatuur niet langer iets waarmee alleen de IT-manager zich bezighoudt. Andere afdelingen, zoals Facilitair Management en Finance, zijn even sterk geïnteresseerd in de verbruikscijfers van IT-apparatuur. VariControl Energy Monitoring levert alle informatie die nodig is om de beschikbaarheid van de IT-processen te verhogen en de belangrijkste kosten van een datacenter, het energieverbruik, in het oog te houden. Met deze applicatie kunnen de energiekostengegevens worden doorgestuurd naar specifieke afdelingen of klanten.

    
VariControl Energy Monitoring is een web-based informatiesysteem voor het monitoren, controleren en (bij)sturen van stroomverbruik in datacenters. Met overzichten en statistieken, die uiteenlopen van een breed totaalniveau tot specifieke uitgangen , krijgt u gedetailleerde meetresultaten en kunt u de uitlaatstatus sturen. Het hoofdvenster toont een dashboard met een aanpasbaar overzicht. Deze ‘widgets’ geven de gebruiker een live-overzicht krijgt van het hele systeem. Een aantal standaardwidgets kan met een paar klikken in de admin sectie worden in- of uitgeschakeld. In de onderstaande afbeelding is te zien hoe andere functies, zoals schakelen, metingen, instellingen, alarmmeldingen en rapporten beschikbaar zijn via de tabbladen.

Productzoeker

Met onze productzoeker doorzoekt u eenvoudig onze catalogus. U kunt zoeken op productnaam, omschrijving of artikelnummer.