TODAY  donderdag 30 maart 2017

VARICON BEHUIZINGOPLOSSINGEN

Minkels biedt een breed assortiment behuizingssystemen waarbij maatwerk, flexibiliteit, duurzaamheid én service toonaangevend is. Kiest u bijvoorbeeld voor een behuizingssysteem uit ons catalogus assortiment, kunt u deze meestal de volgende dag al in huis hebben. 

• Varicon-M Patchkasten

• Varicon-M Serverkasten

• Varicon-M Co-Locatiekasten 

Varicon-M is een breed inzetbare en modulaire productlijn met een vooruitstrevend en modern ontwerp. Het Varicon-M concept is zeer geschikt voor de inbouw van (blade) servers, switches, patch panels, routers en storage apparatuur. U kunt een keuze maken uit ons standaardassortiment maar ook eenvoudig zelf een kast configureren met behulp van onze overzichtelijke catalogus en digitale tools.

• Varicon-LANRack

Het Varicon-LANRack is een multifunctioneel systeem, ontworpen met het oog op installatiegemak. Het systeem is uitermate geschikt voor het behuizen van UTP-patch panelen, glasladen, telefoniepanelen, switches, routers en overige IT apparatuur.

• Varicon-wandbehuizingen

De revolutionaire wandbehuizingssystemen zijn gebouwd uit het oogpunt van flexibiliteit en toegankelijkheid.

Van Varicon-M® behuizingen tot diverse concepten voor wandsystemen en customised systemen, Minkels zoekt samen met de klant naar de beste oplossing voor klantspecifieke wensen en omstandigheden. Minkels levert het juiste antwoord op elke behuizingvraag!

Productzoeker

Met onze productzoeker doorzoekt u eenvoudig onze catalogus. U kunt zoeken op productnaam, omschrijving of artikelnummer.