TODAY  zondag 26 maart 2017

LED-Verlichting

De energie-efficiënte LED-Tubes zorgen voor een veiligere en gezondere werkomgeving

Minkels biedt energie-efficiënte LED Tubes aan die zorgen voor een verbeterd zicht binnen datacenters, en dus zorgen voor een veiligere en gezondere werkomgeving. De hoogste veiligheidscertificering, IEC 62471:2006 biedt gebruikers garanties ten aanzien van oogprotectie. Deze LED Tubes zijn geoptimaliseerd voor zowel de Next Generation als Free Standing Corridors.

De belangrijkste eigenschappen van de minkels LED-verlichting:

  • Energie-efficiëntie – LED’s (Light Emitting Diodes) zijn kleine, solide lampen die zeer energie-efficiënt zijn en lang meegaan.
  • Veiligheidsgarantie – De officiële IEC 62471:2006-certificering betekent dat dit product voldoet aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van oogbescherming.
  • Krachtige verlichting – 335 lux: dit zorgt voor optimale werkomstandigheden conform de norm EN12464-1.
  • Eenvoudige installatie – Een LED Tube monteren is heel eenvoudig, dankzij het gebruik van magneetsystemen.
  • Flexibiliteit – Geschikt voor een groot aantal rackformaten en Cold Corridor lay-outs, met draaiopties op de montagepositie.
  • Geïntegreerde verlichting – De uitsparingen voor de LED’s, de aansluitkabels en de kleine afdekkapjes om deze kabels te verbergen, zorgen ervoor dat het oogt als één geheel.

Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij adviseren u graag.

Download hier de LED brochure / datasheet

   

Productzoeker

Met onze productzoeker doorzoekt u eenvoudig onze catalogus. U kunt zoeken op productnaam, omschrijving of artikelnummer.